NOTÍCIES D’ÚLTIMA HORA

223

PRIMER PREMI DE FLAUTA

Sin título

224

L’alumne de sisè de Primària CARLOS MIGUEL PASCUAL GÓRRIZ ha obtés el Primer Premi de Flauta en la primera edició de Joves Intèrprets que organitza la UNIÓ MUSICAL de Llíria. Felicitats pel premi  que faig extensives a tota la teua família. Que continuen els èxits, ara en la prova d’accés al conservatori.

225

El betlem, altra de les aficions de Carlos.

226

Flauta travessera instrument de Carlos

Coneixes la intèrpret?

Maig 2013

 CARLOS  ha obtés la màxima puntuació (9,1) en la prova d’accés al Consevatori de Benaguasil. Novament felicitats i que el Centre Integrat UNIÓ MUSICAL continue essent capdavanter.

Juny 2013

MATRÍCULA D’HONOR

233

Des d’aquest blog  volem felicitar la nostra alumna IRENE BENET SIMEÓ i a la seua família, que ha obtés la qualificació de MATRÍCULA D’HONOR al finalitzar els estudis de Batxillerat, matrícula que s’afix a les moltíssimes obteses per l’alumnat del col·legi UNIÓ MUSICAL.

235

227

També estudia cello.

Juny 2013

UNA DE BÀSQUET

207

Marta Sancho Pajares

206

Punxeu damunt la foto

L’alumna de 1r. d’ESO MARTA SANCHO PAJARES,  jugadora de la SELECCIÓ ESPANYOLA DE BÀSQUET INFANTIL,  disputarà amb el seu club, ROS CASARES, el campionat d’Espanya que se celebrarà a finals de juny en la localitat canaria de Lanzarote. Molta sort i de ben segur que ho faràs molt bé. Ella no ho té clar però, VOLEM LA COPA!!!

208209

GRUPO C

218

Codigalco Carmelitas y Ciudad Ros Casares se jugarán mañana el primer puesto del grupo C después de sus victorias de este lunes. Ambos equipos certificaron su pase a octavos de final. Las gallegas vencieron al CEBA Guadalajara por un contundente 46-85, un resultado que reflejó el dominio de las gallegas en este encuentro. Más difícil lo tuvo el Ciudad Ros Casares, que ganó al Tabirako Jesuitak en un duro partido de las valencianas.

Así quedan los cruces de octavos de final

  • BF Agustinos León vs Ciudad Ros Casares (10.00 horas, Haría)

  • Codigalco Carmelitas vs R.C. Náutico Tenerife (10.00 horas, Teguise)

  • RC Celta Baloncesto vs Easo Saskibaloi Taldea (12.00 horas, Haría)

  • Romareda Basket vs Asefa Estudiantes (12.00 horas, Teguise)

  • BF San Blas Alicante vs Basket Almeda (16.00 horas, Haría)

  • Cádiz CB Gades vs Basket GEiEG (16.00 horas, Teguise)

  • Real Canoe Alameda de Osuna vs Baloncesto Tierra de Burgos (18.00 horas, Haría)

  • Gran Canaria 2014 vs Uni Girona (18.00 horas, Teguise)

Juny 2013

MILLOR NOTA MITJANA

219

Cristina Garcia i Laura Carbonell

L’alumna d’aquest centre, CRISTINA GARCIA LIS, ha obtés una nota mitjana de 9,5 essent la màxima qualificació de 1r. de Batxillerat de l’I.E.S. LAURONA de Llíria. Vaja per a ella i la seua família les nostres felicitacions. Enhorabona. Això sí que és deixar el nom del Col·legi UNIÓ MUSICAL en el lloc que sempre ha estat.

236

Maria Gómez i Cristina García

220

Instrument de referència de Cristina

 

Juny 2013

PROVA CONSERVATORI GRAU MITJÀ

PRIMERS LLOCS

miquel

L’alumne de sisè de Primària del Centre Integrat UNIÓ MUSICAL MIQUEL GARCÍA SANCHÍS,  ha obtés la màxima qualificació. i per tant el primer lloc,  en les proves de violí i piano del Conservatori Municipal de Llíria. Vaja per a ell i la seua família les més carinyoses de les felicitacions. El Col·legi se sent molt orgullós.

miquel1

JM LOPEZ DICIEMBRE 12/01/2012 . VALENCIA CF VS SEVILLA . PARTIDO DE LIGA

També toca la trompeta

T’agrada?

Juny 2013

Deixa un comentari